Welkom bij kwekerij Bloeiers | Slootdorp
06 12 929 749

NEEM EEN KIJKJE IN DE BLOEIERS WEBSHOPKlik hier

Welkombij de kweker thuis!

Bloeiers is een kwekerij in Slootdorp (Wieringermeer) waar in het voorjaar eenjarige zomerbloeiers, kruiden en grote hangpotten geteeld worden en in de zomer en het najaar bijzondere siervruchten, decoratieve groenten en eetbare bloemen. Bij Bloeiers koopt u de producten direct vanuit de kwekerij. Onze kassen zijn inmiddels uitgebreid tot een oppervlakte van 9500 m2. Kom gerust eens kijken in onze kwekerij en verbaas u over de keuze!

Bloeiers is geopend van 14 april tot ongeveer 24 juni 2017 voor de voorjaarsverkoop, afhankelijk van de verloop van het verkoopseizoen. In de nazomer hebben we dit jaar 2 kijk- en koopdagen, op zaterdag 9 en zondag 10 september. Onze siervruchten verkopen we vanaf ongeveer half augustus tot 1 november via onze bestelservice op de site. Welkom in de groene wereld van Bloeiers!

Bloeiers Agenda

Dit Najaar bij Bloeiers

Bestel hier uw Bloeiers Cadeau bon

Het is altijd leuk om een cadeaubon te krijgen of te geven. De cadeaubonnen zijn bij ons bedrijf verkrijgbaar, maar u kunt ze ook via onze website bestellen. Via het bestelformulier kunt u . De betaalgegevens ontvangt u per mail. Na ontvangst van betaling wordt de cadeaubon toe gezonden.

Het beste van Bloeiers

Sterk in kwaliteit en diversiteit!

Bij Bloeiers verlaten de planten de kwekerij pas als ze rijk bloeien en de consument direct van de prachtige planten kan genieten. Alleen de planten die aan onze hoge eisen voldoen krijgen het label “Het Beste van Bloeiers”.

Lees verder

garden care
Kwaliteit

Rechtstreeks van de kweker

garden care
Verzorging

De beste verzorgingstips online beschikbaar

garden care
Assortiment

Geselecteerd op de beste kwaliteit

garden care
Verkoop

Beschikbaar voor groothandel en consument

Bloeiers favorieten