Welkom bij kwekerij Bloeiers | Slootdorp
06 12 929 749

Rondleidingen

Rondleidingen bij Bloeiers

Vanwege Corona zijn er voorlopig geen rondleidingen.

Bij Bloeiers is het mogelijk voor groepen een rondleiding door het bedrijf te krijgen. Afhankelijk van het seizoen (in het voorjaar de zomerbloeiers, in het najaar de bijzondere siervruchten en groenten) krijgt u een kijkje achter de schermen en is er ruimte voor allerlei vragen.

Bij Bloeiers maken we een verschil tussen rondleidingen tijdens openingstijden(12 april tot half juni, 7 en 8 september) en buiten openingstijden.Gratis rondleidingen worden gegeven met Open Dagen.
 

Tijdens onze openingstijden in het voorjaar (10 april-half juni) kunt u een rondleiding krijgen door het bedrijf. Van te voren kunt u aangeven waar uw belangstelling naar uitgaat; bijvoorbeeld de nieuwste soorten, vaste planten of bijzonder kruiden. Kosten € 5,- pp met een minimum van € 50,- per groep. Inclusief koffie,thee en wat lekkers.

Daarnaast hebben we een speciale aanbieding voor groepen die ook graag zelf manden of potten vullen. U wordt ontvangen met koffie/thee en iets lekkers. Daarna volgt een korte rondleiding door het bedrijf en een uitleg over het gebruik van verschillende planten. Er is een ruimte waar de groep vervolgens lekker aan de slag kan om (zelf meegebrachte of bij ons gekochte) potten en manden te vullen. De kosten hiervan zijn € 5,- pp, met een minimum van € 50,- per groep, inclusief koffie, thee en wat lekkers. Iedereen rekent persoonlijk de gebruikte materialen af.Buiten openingstijden zijn rondleidingen ook mogelijk. We laten zien waar we op dat moment mee bezig zijn en in overleg bepalen we aan welke onderwerpen aandacht wordt besteed. Voor een afspraak en prijsopgave kunt u bellen of een mail sturen.