Welkom bij kwekerij Bloeiers | Slootdorp
06 12 929 749

Beste klant, We houden de ontwikkelingen rondom het coronavirus goed in de gaten. De gezondheid van onze klanten en medewerkers staat voorop.
Lees verder

Welkombij de kweker thuis!


Bloeiers is een kwekerij van 9600 m2 in Slootdorp (Wieringermeer) waar in het voorjaar vooral eenjarige zomerbloeiers, vaste planten, kruiden en grote hangpotten geteeld worden en in de zomer en het najaar bijzondere siervruchten, pompoenen, vaste planten en winterharde viooltjes. Bij Bloeiers koopt u de producten direct vanuit de kwekerij en vind je altijd iets bijzonders!

Bloeiers is in 2021 geopend van vrijdag 9 april tot 11 juli van 8.00-17.00 uur. In de zomervakantie (13 juli-21 augustus) zijn we alleen op afspraak open. Vanaf 27 augustus tot 16 oktober zijn we elke vrijdag en zaterdag open van 10.00-16.00 uur voor de verkoop van vaste planten, siervruchten, pompoenen en winterharde viooltjes. Er zijn ook regelmatig workshops of andere activiteiten. Houd onze agenda en social media in de gaten of abonneer je op onze nieuwsbrief voor actuele informatie! Dit alles onder voorbehoud van de maatregelen rondom Covid-19.Welkom in de groene wereld van Bloeiers!

Bloeiers favorieten 

Bloeiers Agenda

Bloeiers overzicht

Bestel hier uw Bloeiers Cadeau bon

Het is altijd leuk om een cadeaubon te krijgen of te geven. De cadeaubonnen zijn bij ons bedrijf verkrijgbaar, maar u kunt ze ook via onze website bestellen. Via het bestelformulier kunt u . De betaalgegevens ontvangt u per mail. Na ontvangst van betaling wordt de cadeaubon toe gezonden.

Het beste van Bloeiers

Sterk in kwaliteit en diversiteit!

Bij Bloeiers verlaten de planten de kwekerij pas als ze rijk bloeien en de consument direct van de prachtige planten kan genieten. Alleen de planten die aan onze hoge eisen voldoen krijgen het label “Het Beste van Bloeiers”.

Lees verder

garden care
Kwaliteit

Rechtstreeks van de kweker

garden care
Verzorging

De beste verzorgingstips online beschikbaar

garden care
Assortiment

Geselecteerd op de beste kwaliteit

garden care
Verkoop

Beschikbaar voor groothandel en consument