Workshops

Workshops bij Bloeiers

Voordat de kas weer open in beginnen we het seizoen met workshops Engelse Hanging Baskets maken. Deze unieke baskets worden gemaakt met wel 20 kleine plantjes die alleen in het vroege voorjaar geplant kunnen worden. De baskets mogen dan tot begin mei in de kas blijven om goed aan te groeien en daarna kan het genieten beginnen!

Tina de Jong van De Binderij zorgt eind april en begin mei voor de Moeder/dochter/vriendinnen workshop. Vind je het leuk om samen een workshop te doen? Cadeautje voor moederdag? Dan is deze geweldig verzorgde workshop een aanrader. Belangrijk om te weten: Bloeiers is dan niet open voor publiek, alleen voor de deelnemers aan de workshops.

Vanaf eind augustus tot begin oktober verzorgen we regelmatig workshops. Kom een kijkje nemen in onze jungle van siervruchten en ga er creatief mee aan de gang. Onder andere onze Kransenworkshop is al jaren een succes. Maar ook het maken van een Winterbasket staat op de agenda.

In december krijgen de Kerstworkshops een vervolg. Gezellig kerststukken maken met een glaasje gluhwijn, warme chocomel of winterthee! 

 

Het team van Bloeiers staat voor u klaar om te zorgen voor een mooi werkstuk en een gezellige dag! Kijk in onze agenda voor de actuele informatie of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.